جستجو بر اساس

متخصص ارتوپدی (جراح استخوان و مفاصل)

دکتر محمد حبیبی آنلاین
bookmark_remove متخصص ارتوپدی (جراح استخوان و مفاصل)
person_pin_circle تهران، ایران
0 0 [70]
دکتر حمید سهرابیان آنلاین
bookmark_remove متخصص ارتوپدی (جراح استخوان و مفاصل)
person_pin_circle تهران، ایران
7 9 [122]
دکتر امیرعباس بیدآبادی آنلاین
bookmark_remove متخصص ارتوپدی (جراح استخوان و مفاصل)
person_pin_circle تهران، ایران
0 0 [150]
دکتر جمال صباغی آنلاین
bookmark_remove متخصص ارتوپدی (جراح استخوان و مفاصل)
person_pin_circle اصفهان، ایران
5 5 [171]

متخصص ارتوپدی (جراح ارتوپدی)

بیماری‌ها و آسیب‌های مربوط به اسکلت و عضلات ممکن است برای هر فردی در هر سنی ایجاد شود. آرتریت، شکستگی دست، پا و ... همگی مواردی هستند که برای درمان آن‌ها باید به متخصص ارتوپد مراجعه کرد. این متخصصان در درمان و پیشگیری از حادتر شدن وضعیت بیماری و آسیب به بیماران کمک خواهند کرد. در ادامه با ما همراه باشید تا با متخصص ارتوپد و بهترین راه‌های مشاوره با پزشکان متخصص این حوزه بیشتر آشنا شوید.

 

مشاوره با دکتر متخصص ارتوپدی

ارتوپدی رشته پزشکی است که بر بیماری‌ها و شرایطی تمرکز می‌کند که با سیستم اسکلتی عضلانی شما نظیر استخوان‌ها، ماهیچه‌ها، تاندون‌ها، مفاصل، اعصاب و ... سر و کار دارد. افراد اغلب زمانی که آسیب می‌بینند یا به یک بیماری مزمن مانند آرتریت یا کمردرد مبتلا هستند به پزشک ارتوپد مراجعه می‌کنند. پزشکان ارتوپد بر کمک به شما در مورد مسائل اسکلتی عضلانی تمرکز می‌کنند. وظایف این پزشکان عبارتند از:

  • تشخیص و درمان شرایطی که بر سیستم اسکلتی عضلانی شما تأثیر می‌گذارند.
  • کمک به توانبخشی که به شما کمک می‌کند تا حرکت، قدرت، دامنه حرکتی و انعطاف‌پذیری را پس از آسیب یا جراحی به دست آورید.
  • ایجاد استراتژی‌هایی برای جلوگیری از آسیب یا بدتر شدن شرایط مزمن مانند آرتریت.

 

چه زمانی باید به متخصص ارتوپدی مراجعه کنیم؟

ارتوپدی یکی از شاخه‌های پزشکی است که ارتباط زیادی با سیستم اسکلتی عضلانی فرد دارد و پزشک دقیقا روی همین سیستم تمرکز می‌کند. سیستم اسکلتی عضلانی شامل استخوان‌ها، ماهیچه‌ها، مفصل‌ها، رباط‌ها و تاندون‌ها است. در صورت بروز هر یک از علامت‌های زیر باید از بهترین دکتر ارتوپد به‌صورت آنلاین یا تلفنی مشاوره بگیرید و در صورت نیاز به مطب پزشک مراجعه کنید:

  • بروز درد در استخوان یا مفصل مانند دست، کمر، پا و…
  • سوزش و ورم کردن مفصل در مهره‌های کمر، لگن، زانو و…
  • محدودیت دامنه حرکتی به دلیل درد و ورم استخوان یا مفصل
  • تخریب مفصل و دردهای استخوانی به دلیل ابتلا به بیماری خودایمنی

 

بیماری‌های رایج مربوط به دکتر ارتوپد کدام‌اند؟

هر گونه مشکل مرتبط با سیستم اسکلتی عضلانی بدن شما در دسته مسائل ارتوپدی قرار می‌گیرد. بیشتر بیماری‌های ارتوپدی دردناک هستند و اگر به درستی درمان نشوند، می‌توانند مشکلات سلامتی دیگری ایجاد کنند. برای درمان هر یک از بیماری‌های زیر باید به متخصص ارتوپدی مراجعه کنید:

  • درد پایین کمر: بروز دردی در قسمت پایینی کمر که ممکن است به دلیل کشیدگی رباط‌ها، گرفتگی یا کشیدگی عضله‌ها، فشار زیاد روی کمر و… به وجود بیاید.
  • زانو درد: درد در زانو، نوعی درد است که هنگام راه رفتن، خم شدن، ایستادن و بلند کردن اجسام بروز پیدا می‌کند. آرتروز، نقرس، عفونت‌ها یا آسیب‌دیدگی‌ها می‌توانند باعث ایجاد این درد شوند.
  • آسیب‌های همسترینگ: گروهی از سه عضله که در پشت ران قرار دارند، عضلات همسترینگ هستند. کشیدگی سریع و بیش از حد این ماهیچه‌ها باعث ایجاد آسیب می‌شود.
  • پلانتار فاشئیت: اگر در صبح، هنگام ایستادن، استراحت کردن یا حتی ورزش کردن دردی شدید و تیز در نزدیکی پاشنه پا و زیر قوس پا احساس کردید، به این عارضه مبتلا شدید.
  • اسکولیوز: عارضه یا ناهنجاری که باعث ایجاد انحراف در ستون فقرات می‌شود.
  • شکستگی لگن: شکستگی‌های جزئی یا کامل که در ناحیه اتصال ران و لگن اتفاق می‌افتند.
  • دردهای مفصلی: مشکلاتی مانند دردهای مفصلی در مفاصل مختلف بدن ممکن است شامل دردهای زانو، کمر، شانه، مچ و غیره باشد.
  • آسیب‌های ورزشی: اگر هنگام ورزش یا فعالیت‌های روزمره آسیب دیده‌اید، می‌توانید به دکتر ارتوپد مراجعه کنید. این آسیب‌ها ممکن است شامل شکستگی‌ها، کشیدگی‌ها، ورم‌ها و آسیب‌های دیگر باشند.
  • بیماری‌های مفصلی: بیماری‌هایی مانند آرتروز، روماتوئید آرتریت، آرتریت مفصلی و بیماری‌های مفصلی مرتبط با سن می‌توانند باعث درد، تورم و محدودیت حرکت در مفاصل شوند.
  • مشکلات استخوانی: مشکلات استخوانی ممکن است شامل پوکی استخوان، نرمی استخوان، شکستگی استخوان و… باشند. در نظر داشته باشید برای درمان غیرجراحی بیماری‌های مفصلی می‌توانید به متخصص روماتولوژی نیز مراجعه کنید.
  • مشکلات عضلانی: مشکلاتی مانند تمدد عضلانی، کشیدگی عضلانی، التهاب عضلانی و… هم می‌توانند به دکتر متخصص یا فوق تخصص ارتوپد معرفی شوند. این مشکلات، درد، احساس سفتی و محدودیت در حرکت را به وجود می‌آورند.
  • بیماری‌های مادرزادی: برخی از بیماری‌های مادرزادی مانند لنگیدن اطفال، چسبیدگی مادرزادی انگشتان، پا چنبری مادرزادی و… نیاز به مراقبت و درمان از طرف متخصص ارتوپدی دارند. این بیماری‌ها ممکن است باعث اختلال در رشد و توسعه استخوان‌ها و مفاصل شوند.
  • مشکلات مربوط به مفاصل خاص: بعضی از مفاصل خاص مانند زانو، شانه، کمر و مچ دست ممکن است دچار مشکلاتی مانند درد، تورم، محدودیت حرکت و افتادگی مفصل شوند.
  • فیبریومیالژیا: فیبرومیالژی یک سندرم مزمن است که می‌تواند درد گسترده در بدن، خستگی و مشکلات شناختی را ایجاد کند. درمان‌های مختلف می‌تواند به یک فرد کمک کند تا علائم خود را مدیریت کند.
  • اسپوندیلیت آنکیلوزان: این بیماری یک نوع التهاب مفاصل است که بر مفاصل ستون فقرات شما تأثیر می‌گذارد. معمولاً در مفاصل ساکروایلیاک شما (جایی که پایین ستون فقرات شما به استخوان لگن متصل می‌شود) توسعه می‌یابد. علایم معمول التهاب مفاصل شامل درد و احساس خشکی کمر است.
  • دیسک کمر و گردن: از شایع‌ترین اختلالات مربوط به دیسک بیرون زدگی یا فتق دیسک است که از شایع‌ترین علل درد گردن و ناحیه کمر است.
  • درد سیاتیک: زمانی که تحریک، التهاب، فشردگی یا فشار بر عصب سیاتیک اتفاق می‌افتد. معمولاً یک بیماری جدی یا خطرناک نیست، اما در موارد شدید، ممکن است نیاز به جراحی باشد.
  • اسکولیوز: اسکولیوز باعث خم شدن ستون فقرات به یک سمت می‌شود. بسته به میزان انحراف، ممکن است شخص نیاز به پوشیدن بریس داشته باشد و در برخی موارد جراحی ضروری است.
  • سندروم تونل کارپال: سندرم تونل کارپال (CTS) زمانی اتفاق می‌افتد که عصب مدیان که از ساعد از طریق مچ دست به کف دست شما می‌رود، در مچ دست تحت فشار قرار می‌گیرد.
  • پارگی رباط صلیبی قدامی (ACL): مصدومیت‌های ورزشی معمولاً باعث پارگی ACL می‌شود. اگر رباط صلیبی پاره شود، احتمالاً نیاز به جراحی برای ترمیم آن دارید. اکثر افرادی که دچار پارگی رباط ACL می‌شوند، در صورت ترمیم با روش جراحی بعد از شش تا نه ماه بهبود می‌یابند و می‌توانند فعالیت روزمره خود را انجام دهند.
  • پارگی منیسک: یکی از شایع‌ترین آسیب‌های زانو است. هر فعالیتی که باعث برگرداندن یا چرخش زانو شود، به ویژه زمانی که وزن کامل خود را روی زانو قرار دهید، منجر به پارگی منیسک می‌شود.
  • فاسییت کف پا: با نام پلانتار فاشیاتیس نیز شناخته می‌شود، زمانی ایجاد می‌شود که بیش از حد از پاهای خود استفاده می‌کنید یا استرس زیادی به پاهای خود وارد می‌کنید.
  • بورسیت: بورسیت تورم دردناک در یک کیسه کوچک پر از مایع به نام بورس است. فضاهای بالشتکی را در اطراف استخوان‌ها و سایر بافت‌ها قرار می‌دهد. آن‌ها مانند پوشش حبابی هستند که از ساختارهای سراسر بدن شما محافظت کرده و باعث کاهش اصطکاک ساختارهای اطراف خود می‌شوند.
  • تاندونیت: شرایطی است که در آن بافت‌های اتصالی بین عضلات و استخوان‌ها

 

متخصص ارتوپدی چگونه می‌تواند به شما کمک کند؟

بدون شک وظیفه اصلی پزشکان، تشخیص بیماری و درمان آن است. دکتر ارتوپد هم برای سیستم‌های اسکلتی و عضلانی، کار تشخیص و درمان را انجام می‌دهد. البته در کنار وظایف اصلی خود می‌تواند به عنوان جراح ارتوپدی فعالیت داشته باشد. مهم‌ترین خدماتی که دکتر ارتوپد ارائه می‌دهد، عبارتند از:

  • بیش‌تر بیماری‌های مرتبط با سیستم اسکلتی - عضلانی با درد همراه هستند. به همین دلیل دکتر ارتوپد به مدیریت درد بیمار می‌پردازد.
  • در نتیجه درد و تورم مفصل‌ها، توانایی‌های حرکتی فرد محدود می‌شود و کاهش پیدا می‌کند. به همین دلیل یکی از اقدامات متخصصان ارتوپدی، بهبود دامنه حرکت است.
  • متخصص ارتوپدی برای حل ریشه‌ای مشکلات بیمار خود، از دارو درمانی، جراحی و… استفاده می‌کند. برخی از روش‌های جراحی که این پزشک برای بیمار انجام می‌دهد شامل موارد زیر هستند:
  • آرتروسکوپی برای درمان مشکلات داخل مفصل
  • تعویض مفصل زانو
  • تعویض مفصل لگن
  • ترمیم شکستگی استخوان
  • جراحی‌های مربوط به ستون فقرات
  • استئوتومی (اصلاح بدشکلی استخوان)

 

مزایای مشاوره آنلاین متخصص ارتوپدی - راهنمای دریافت نوبت

یکی از راه‌های مشاوره پزشکی با بهترین دکتر ارتوپد در تلفن‌خونه، مشاوره آنلاین ارتوپدی است. در این روش، مشاوره به صورت گفتگوی متنی انجام می‌شود و بیمار می‌تواند تمام علائم، نگرانی‌ها و مشکلات خود را در قالب پیام‌های متعدد برای جراح ارتوپدی ارسال کند. سپس دکتر ارتوپدی با توجه به علائم بیمار و پرسش سوال‌های مربوط به بیماری، بهترین روش‌های درمان را در اختیار بیمار قرار خواهد داد. بیماران می‌توانند از طریق مشاوره آنلاین ارتوپدی از سراسر کشور با بهترین دکتر ارتوپد مشورت کنند.

 

مشاوره تلفنی با متخصص ارتوپدی - راهنمای دریافت نوبت

یکی دیگر از راه‌های مشاوره آنلاین ارتوپدی در تلفن‌خونه، مشاوره تلفنی دکتر ارتوپد است. مشاوره تلفنی دکتر ارتوپد به صورت تماس صوتی بین پزشک و بیمار انجام می‌شود. در این روش بیمار می‌تواند به طور کامل تمام علائم و مشکلات خود را برای جراح ارتوپدی مطرح کند. سپس متخصص ارتوپدی با توجه به علائم و صحبت‌های بیمار و با کمک پرسش و پاسخ‌هایی حول بیماری او، بهترین روش‌های درمان را ارائه خواهد داد. برای گفتگو با مشاور ارتوپد تلفنی کافی است دکتر مورد نظرتان را از لیست پزشکان همین صفحه انتخاب کنید. سپس با ورود به صفحه همان پزشک، تماس صوتی را انتخاب کنید. در این مرحله با ورود به حساب کاربری و پرداخت مبلغ مشاوره تلفنی دکتر ارتوپد می‌توانید با پزشک مورد نظرتان از طریق تماس صحبت کنید.

 

مشاوره آنلاین با دکتر ارتوپدی بهتر از خود تشخیصی

برای همه ما پیش آمده که با بروز اولین علامت‌ها شروع به جستجو در اینترنت می‌کنیم و از این و آن می‌شنویم که فلان بیماری را داریم. این کار اشتباهی است که همه حداقل یک بار در عمرمان انجام دادیم. دلیل اصلی آن هم این است که افراد مختلف اظهار دارند مراجعه به پزشک زمان‌بر و هزینه‌بر است و خیلی از متخصصان وقت کافی برای نوبت‌دهی در زودترین زمان ممکن را ندارند. اما این روزها تکنولوژی پیشرفت کرده و ارائه خدمات مشاوره تلفنی و آنلاین در تلفن‌خونه باعث می‌شود راحت‌تر بتوانید با بهترین متخصص‌های ارتوپدی گفتگو داشته باشید. در این صورت نظر متخصصان را می‌دانید و مشاوره آنلاین، فرایندی پرکاربردتر از خود تشخیصی است. همچنین اگر دردها هنوز هم ادامه پیدا کرد یا نیاز به نظر متخصصان دیگر هم داشتید، می‌توانید از خدمات مشاوره آنلاین و تلفنی متخصص‌های ارتوپدی دیگر در تلفن‌خونه بهره‌مند شوید.

 

هزینه مشاوره با متخصص ارتوپدی

با توجه به خدمات متخصص ارتوپدی در تلفن‌خونه باید هزینه‌های متفاوتی را بابت مشاور ارتوپد تلفنی بپردازید. یعنی نوع مشاوره آنلاین و آفلاین روی هزینه این خدمات تاثیر می‌گذارند. بعد از انتخاب پزشک مورد نظر و ورود به صفحه آن می‌توانید هزینه مشاوره با هر پزشک را مشاهده کنید. اما چرا هزینه خدمات مشابه دو مشاور ارتوپد تلفنی متفاوت هم با یکدیگر فرق دارند؟ عوامل متفاوتی مانند بازه زمانی گفتگوی تلفنی، سوابق پزشک، میزان رضایت بیماران قبلی از پزشک و متخصص یا فوق تخصص بودن او از عواملی هستند که می‌توانند هزینه مشاوره آنلاین یا تلفنی با پزشک ارتوپد را تغییر دهند. برای مثال هزینه مشاوره دکتر فوق تخصص ارتوپد با متخصص این حوزه یکسان نیست؛ زیرا درجه تخصص آن‌ها هم فرق دارد.

هزینه مشاوره آنلاین با متخصص ارتوپد آنلاین

مشاوره با دکتر ارتوپدی آنلاین در سایت تلفن‌خونه شامل گفتگوی متنی به صورت آنلاین است. گفتگوی متنی با دکتر ارتوپدی آنلاین محدودیتی ندارد و به صورت توافقی گفتگوی بیمار و پزشک پایان پیدا می‌کند. در هر صفحه از پزشکان ارتوپد سایت تلفن‌خونه، مبلغ متفاوتی برای مشاوره آنلاین در نظر گرفته شده است.

هزینه مشاوره تلفنی با متخصص ارتوپدی

مشاوره تلفنی دکتر ارتوپد در تلفن‌خونه شامل تماس است و بیمار می‌تواند از این طریق سوالات خود را بپرسد. هزینه مشاوره تلفنی هر پزشک ارتوپد آنلاین فرق دارد و با ورود به صفحه مشاور ارتوپد تلفنی می‌توانید مبلغ مشاوره با دکتر ارتوپد به ازای هر 20 دقیقه را مشاهده کنید. تماس‌های صوتی محدودیتی ندارند، ولی مبلغ درج شده در صفحه متخصص ارتوپد آنلاین فقط برای 20 دقیقه است. در صورت بیش‌تر شدن مدت زمان گفتگو با پزشک ارتوپد آنلاین، باید هزینه بیش‌تری هم بپردازید.

 

جمع بندی

متخصص ارتوپدی، پزشکی است که به درمان مشکلات مربوط به اسکلت و عضلات بدن انسان می‌پردازد. یکی از بهترین راه‌های مراجعه و مشاوره با متخصصان ارتوپدی، مشاوره آنلاین و تلفنی با متخصص ارتوپد آنلاین در سایت تلفن‌ خونه است. با این دو روش مشاوره با دکتر ارتوپد، شما می‌توانید به دلخواه به صورت گفتگوی متنی یا تماس صوتی با پزشک مورد نظر با کم‌ترین هزینه ارتباط برقرار کنید.